vs
Óbuda WarriorsÓbuda Warriors
2024.07.20. 10:00 Szombat
Óbudai Baseball Aréna
Baseball NB I
vs
Budapest Red Wolves U-15Budapest Red Wolves U-15
2024.08.18. 13:00 Vasárnap
RedWolves Park
U-15 Magyar Kupa
vs
Budapest Red Wolves U-12Budapest Red Wolves U-12
2024.09.01. 15:00 Vasárnap
RedWolves Park
U-12 Juvenile

U12 - EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2022

U12 - EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2022

2022 július elején a magyar u12-es baseball válogatott a nyolccsapatos A csoportos Európa Bajnokság szereplője volt! A 2021-es 5 helyezésnek köszönhetően maradt a válogatot az elit csoportban, azonban az látszott, hogy idén nehezebb dolga lesz.
A kiváló bécsi helyszínen a csoportbeosztásnak megfelelően elsőként Hollandia válogatotjával került szembe. A megilletődöttség abszolút látható jeleként nem volt ütése a csapatnak és mindössze 3 sétával kerültünk ki a pályára, de pontot nem sikerült hozni. A vége 0:15 volt.
Második nap a címvédő Olaszország állt fel a mieinkkel szemben. Sajnos az ütések ma sem jöttek, és pont sem sikeredett, így a vége 0:20 oda.
Az európai baseball két meghatározó nemzete lesöpörte sajnos a magyar csapatot, a sebeség, a játék olvasása, a szervezettség, és minden egyéb területen a különbség szembetűnő volt.
A harmadik napon aztán sikerült egy nagyon élvezetes és szoros mérkőzést játszani a Livánokkal. A vége 3:4 oda, de a játék képében benne volt egy fordított eredmény is! A hatodik inningben támadhattunk az egyenlítésért és a győzelemért, de sajnos nem sikerült. Megjöttek az első ütések is (4) és pontok, az összesen 4 strike out pedig mutatja, hogy a megilletődöttség elmúlt, a srácok kűzdöttek.
Maradt a csoport 4., utolsó helye, ami még mindíg nem volt teljesen reménytelen egy jobb szereplés tekintetében.
Következett a francia válogatott, akiket egy évvel korábban sikerült legyőzni és éppen mögöttünk végeztek. Idén fordult a kocka, nagyon is. 1:13 oda, egy ütés, a francia dobók ellen nem volt ellenszerünk.
Következett az utolsó mérkőzés a házigazda osztrák válogatottal. 2:17 oda.

Az EB megmutatta, hogy rengeteg dolgunk van ebben az korosztályban is valamint korábban is. Minél hamarabb tudjuk a srácokat bevonzani, annál több éles bevetésük lesz és nem fognak megszeppenni egy erősebb labdától vagy egy szervezettebb csapattól.

« Vissza az előző oldalra