vs
Óbuda WarriorsÓbuda Warriors
2024.07.20. 10:00 Szombat
Óbudai Baseball Aréna
Baseball NB I
vs
Budapest Red Wolves U-15Budapest Red Wolves U-15
2024.08.18. 13:00 Vasárnap
RedWolves Park
U-15 Magyar Kupa
vs
Budapest Red Wolves U-12Budapest Red Wolves U-12
2024.09.01. 15:00 Vasárnap
RedWolves Park
U-12 Juvenile

Magyar Kupa győztes a Red Wolves 2 csapata!

Címkék: Magyar Kupa
A 2022-es Magyar Kupában 2 csapattal indult a Red Wolves. A sors keze úgy intézte, hogy a főleg fiatalokból álló Red Wolves 2 a fiatalokkal kiegészült veterán Red Wolves 1 ellen lépjen pályára az elődöntőben.
Magyar Kupa győztes a Red Wolves 2 csapata!

A Red Wolves 2-ben elsősorban 18 év alatti fiatalok szerepelnek, akik megmutatták, hogy fel vannak készülve a kihívásokra.
Nagy küzdelemben, egy 2-9-cel induló első inning után 14-13-ra győztek.

A másik ágon az Óbuda Warriors 15-0-ra győzte le a jászberényi Stinky Sox csapatát. Forgó Dávid az egész mérkőzésen szépen adogatta a labdákat ennek ellenére a kiemelkedően jó formában ütő óbudai csapat végig uralta a játékot és magabiztosan harcolta ki a döntőbe jutást.

Magyar Kupa - döntő

A Reds 2-nél dobóként Győri Zsolt kezdett, aki előző héten a Split ellen az Interliga döntőben is nagyon megbízhatóan dobott. Az Óbuda sem tudott ellene mit kezdeni. Az outfield és az infield ezen a napon szépen támogatta. Ennek megfelelően csak kevés pontot kapott. A Farkasoknak szintén nem sikerült megtalálni a szombati meccsen is remekelő óbudai Goór Norbert dobásainak ellenszerét és a 3. inningig 1-1 volt az állás. Ekkor törte meg a jeget Győri Zsolt 3 pontos nagyon szép home run-ja. És innen nem volt megállás a Reds-nek. Jorge Miranda, Földessy Ákos, Szomjas Csaba és Cesar Chacin is nagyon szép és a csapatnak hasznos ütéseket helyezett el. Belle Máté pedig szokásához híven sétából és buntból helyezte ki magát a bázisra. Az óbudai Takács Bence home runja ellensúlyozta a Farkasok ütéseit. Home run tekintetében ekkor lett 1-1 az állás. A meccs hátralévő részében a HomeRunKing Piros Bálint kétszer is a kerítés mögé küldte a labdát.
Piros Bálint 2022-es teljesítményével kiérdemelte ezt a címet mivel az Egyesült Államokban 3, a Magyar bajnokságban 8, az Interligában 8, a válogatottban 2, a magyar kupában 2 Home Run-t ütött.
A kupát a Red Wolves 2 nyerte 17-3-ra.

Köszönjük a rendezést az Óbudai Baseball és Softball SE-nek.

« Vissza az előző oldalra